Iz IPA fondova 30,1 milion evra za Srbiju i Rumuniju

Bez autora
Mar 28 2012

Ukupno 30,1 miliona evra iz evropskih fondova odobreno je za 45 projekata za rumunsko-srpsku pograničnu saradnju u okviru programa IPA. Peti zajednički komitet za nadgledanje programa IPA za prekograničnu saradnju Srbije i Rumunije zasedao je u Temišvaru uz učešće predstavnika na centralnom i regionalnom nivou iz Srbije i Rumunije.Na skupu u Temišvaru izabrano je 45 od 196 projekata i odlučeno da se za projekte dodeli celokupna suma predviđena za period od 2010. do 2013. godine.

Iz IPA fondova 30,1 milion evra za Srbiju i RumunijuUkupno 30,1 miliona evra iz evropskih fondova odobreno je za 45 projekata za rumunsko-srpsku pograničnu saradnju u okviru programa IPA, saopštilo je rumunsko Ministarstvo turizma i razvoja.

Peti zajednički komitet za nadgledanje programa IPA za prekograničnu saradnju Srbije i Rumunije zasedao je u Temišvaru uz učešće predstavnika na centralnom i regionalnom nivou iz Srbije i Rumunije.

Na skupu u Temišvaru izabrano je 45 od 196 projekata i odlučeno da se za projekte dodeli celokupna suma predviđena za period od 2010. do 2013. godine.

Deset od 45 projekata u vrednosti od 6,9 miliona evra odobreni su za "životnu sredinu i pripremu za vanredne situacije" i ulaze u Strategiji EU za dunavski region.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik